VVV-Venlo en Cónect Telecom slaan handen in elkaar en komen met exclusieve telecom deal!

Juist in tijden als deze is het nog belangrijker om de handen in elkaar te slaan. Dit hebben we dan ook gedaan met VVV-Venlo, waarmee we speciaal voor leden van het VVV-Venlo Netwerk een exclusieve telecom deal hebben ontwikkeld. Alle leden van het VVV-Venlo Netwerk genieten vanaf nu ook belangrijke voordelen op het gebied van zakelijke telefonie én steunen hiermee hun club.

Marco Bogers (algemeen directeur VVV-Venlo): “Wij zijn dan ook bijzonder trots op deze mooie samenwerking. Het is mooi om te zien dat partners niet alleen met ons als club willen meedenken in deze zware tijden, maar ook de voordelen voor al onze partners willen belichten, dat spreekt toch wel van een gevoel van clubliefde. Uiteraard juichen wij het als club toe dat partners zoveel mogelijk met elkaar gaan samenwerken.”

Geert Wintraecken (directeur Cónect Telecom): “In deze tijden wilden we graag met de club meedenken, middels deze telecom deal streven we er dan ook naar om een mooie win win situatie te creëren. VVV-Venlo moet hiermee een stabiele inkomensstroom kunnen realiseren, welke niet afhankelijk zal zijn van factoren als corona. Daarnaast garanderen wij partners een financieel voordeel en waar mogelijk verbetering van de diensten bij vertrouwde / bewezen providers. Er zal van elk ledencontract dan ook een substantieel deel terug vloeien naar de club. Laten we samen de handen in elkaar slaan en er een mooie driehoek combinatie van maken.”

Bent u ook lid van het VVV-Venlo netwerk en bent u klaar voor de toekomst?
Cónect Telecom is certified distributor van o.a. T-Mobile, KPN, Vodafone en Xelion en premium provider van o.a. Apple, Samsung, Huawei en Nokia. Heeft u interesse in een gratis scan van uw zakelijke telefonie? Wilt u graag uw abonnementen eens onder de loep nemen en bent u op zoek naar inkoopvoordeel? Heeft u behoefte aan top service? En wilt u met dit alles ook nog onze club steunen? Klik dan hier voor de speciale VVV-Venlo Telecomdeal-actie:
www.conect.nl/vvv
#SamenVVV

Terug naar overzicht