Over Cónect

Met u op één lijn

Bij Cónect snappen we hoe belangrijk het is om altijd en overal verbonden te zijn. We zorgen dus dat u optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden van de hedendaagse telecommunicatietechnologie. En dat u klaar bent voor die van morgen. Zonder zorgen over ingewikkelde abonnementen en soft- en hardware.

Direct contact met expert

Cónect is al meer dan 15 jaar een vertrouwde naam in de zakelijke telecommunicatie. We werken met een toegewijd team met veel ervaring en kennis van de laatste ontwikkelingen in zakelijke telefonie. U heeft dus direct contact met de experts.
Zij zorgen hoogstpersoonlijk voor oplossingen die uw werk makkelijker, effectiever én leuker maken.

Onafhankelijk en transparant

Als onafhankelijke partij is Cónect niet gebonden aan een provider of fabrikant. U krijgt dus altijd een objectief advies dat perfect past bij úw organisatie en úw zakelijke telefoniewensen. Op basis van een analyse van uw organisatie en telecombehoeften maken we een plan van aanpak.
Met heldere afspraken over de implementatie.

Optimaal verbonden

Met onze oplossingen voor zakelijk bellen zorgen we voor kostenbesparing, kwaliteitsverbetering, meer gebruiksgemak en flexibiliteit. Dat doen we bijvoorbeeld voor alle basisscholen in Roermond met VoIP en mobiele telefonie.

Maar Cónect voorziet ook tal van andere onderwijs- en zorg-instellingen en MKB-bedrijven van vaste en mobiele verbindingen, in Limburg, Brabant en ver daarbuiten. Daaronder zijn bedrijven in onder meer Eindhoven, Maastricht, Venlo en Weert.

Daar wil ik meer over weten!

Maak een afspraak.