6 Redenen voor VoIP bij Conect

Cónect als u wilt besparen op zakelijke telefoonkosten

VoIP, ook wel bekend als Cloud telefonie, is de oplossing voor het MKB om goedkoop zakelijk te bellen. De komst van Cloud telefonie heeft een nieuwe wereld geopend waarbij vaste en mobiele telefonie samen zijn gaan smelten. Over het algemeen geldt dat er een besparing van 40% tot 60% valt te realiseren op uw zakelijke telefoniekosten. Daarnaast bellen Cloud gebruikers onderling gratis met als gevolg dat steeds meer bedrijven overstappen doordat zij flink kunnen besparen op zakelijke telefoonkosten.

Meer weten?

U kunt hier meer lezen over Cloud telefonie of hier een vrijblijvende afspraak maken met Cónect. Zo kunnen wij samen naar uw voordelen en mogelijkheden kijken.  

Conect voor capaciteit

Het aantal gesprekken dat gelijktijdig kan plaatsvinden via VoIP is praktisch onbeperkt. Dit brengt als voordeel met zich mee dat bij uitbreiding van het bedrijf de telecom altijd kan meegroeien. Indien u gebruik gaat maken van VoIP zal telefonie nooit de beperkende groei factor zijn.

Conect voor meer flexibiliteit

In geval van verhuizing van werkplekken kan VoIP gemakkelijk op een nieuwe locatie worden gebruikt. Deze manier van telefoneren is niet afhankelijk van een vaste locatie. VoIP gebruikersaccounts staan ingesteld op de cloud-telefooncentrale waardoor er gemakkelijk en zorgeloos kan worden overgegaan naar een nieuwe werkplek.

Conect voor meer gemak en eenvoud

De toestellen en interface zijn zeer gemakkelijk in gebruik. Alle huidige telefonie functies zijn mogelijk, plus extra’s. De geluidskwaliteit is veel beter dan die van een normale telefoonlijn. Daarnaast is er aanzienlijk minder bekabeling nodig, omdat er gebruik wordt gemaakt van de aanwezige computer bekabeling.

Conect kan meer integreren

VoIP biedt de mogelijkheid tot integratie met een ERP of CRM systeem. Een belangrijk voordeel is het kunnen loggen van klantgesprekken. Deze gespreksinformatie in combinatie met klantgegevens uit het ERP of CRM systeem leiden tot een duidelijk klantprofiel.

Meer future-proof

VoIP telefonie is langzaam maar zeker dé standaard aan het worden binnen het MKB. Zo'n 20% van alle bedrijven in Nederland heeft de overstap inmiddels gemaakt en vele zullen volgen. Maakt u nog gebruik van een traditionele centrale en  staat u op het punt te verhuizen of bent u benieuwd naar meer mogelijkheden met uw telefoniesysteem? Maak dan nu uw bedrijf future-proof met onze VoIP telefonie (MKB) oplossingen.
>