vaste telefonie zakelijk

Vaste telefonie

Goed bereikbaar zijn is ontzettend belangrijk voor bedrijven om in contact te kunnen blijven met hun klanten. Een oplossing wat betreft goede bereikbaarheid kan worden geboden door het gebruik van hosted telefonie, ook wel bekend als cloud telefonie. Daarnaast zitten er behalve een goede bereikbaarheid  nog andere voordelen aan hosted telefonie.

Voordelig

Als u gebruik maakt van hosted telefonie hoeft u niet meer te investeren in een dure telefooncentrale. Op locatie heeft u alleen nog maar telefoontoestellen nodig. Daarbij profiteert u ook nog eens van lagere kosten omdat de eerdergenoemde telefooncentrale wordt vervangen door een cloud verbinding. Met hosted telefonie bespaart u daarom  40% tot 60% op de kosten van uw belverkeer en abonnementskosten.

Betrouwbaar

Op het moment dat er in het datacenter onverhoopt een storing optreedt zal er automatisch worden overgestapt op een andere hosted centrale. De gebruiker zal hier niks van merken. Mocht de internet verbinding onverhoopt wegvallen dan registreert de hosted telefooncentrale dat direct. De hosted centrale zal alle binnenkomende gesprekken automatisch doorzetten naar een vooraf bepaald telefoonnummer.

Flexibel

Heeft u plotseling behoefte aan meer gebruikers, dan worden deze gebruikers binnen enkelen minuten geactiveerd in uw centrale. Is het even wat rustiger dan kan het aantal gebruikers hieraan worden aangepast.

Voorspelbaar

Van te voren wordt er per medewerker bekeken wat er nodig is aan functionaliteiten. Dat kunnen standaard belfuncties zijn, maar ook professionele receptioniste- of call center functionaliteiten. Vervolgens betaalt u voor Hosted Telefonie een vast bedrag per medewerker, per maand.

Wij leveren vaste telefonie van o.a.

>