Tommy Hilfiger Europe vertrouwt op Roermondse analyses

Steeds meer werknemers van grote ondernemingen maken gebruik van mobiel telefoon- en internetverkeer. Snel, modern en efficiënt, maar de kosten worden door nogal wat ondernemingen onderschat. Dankzij een speciale combinatie van analyse, beheer en advies verovert Cónect Telecom uit Roermond de bedrijvenmarkt als adviseur en provider van mobiele telefoniesystemen.

Cónect Telecom garandeert ondernemingen, met name grotere verkoop- en zorgorganisaties een substantiële kostenbesparing op mobiele telefonie, bij de inzet van de juiste systemen en de juiste middelen. Maatwerk, waarmee Cónect Telecom al menige partner aan zich heeft weten te binden. Daaronder ook een trendsetter als het fashionlabel Tommy Hilfiger Europe, dat aan Cónect het beheer over Europese mobiele telefoonverkeer heeft toevertrouwd. Het gaat dan om enkele honderden werknemers, verspreid over heel Europa, die internationaal bellen, sms-en, vergaderen en data sturen. Tommy Hilfiger, die het contract met de Roermondse telefoniespecialist onlangs weer vernieuwde, waardeert naast de professionaliteit met name de onafhankelijkheid en de objectiviteit van Cónect.

Directeur/eigenaar Geer van Wintraecken van Cónect, die binnen dit project samenwerkt met Leon Blank van T-mobile, is verheugd over het enthousiasme van Tommy Hilfiger over zijn bijzondere systematiek. Hij noemt als voordeel voor mijn klanten vooral: een beter kostenbeheer vanwege permanent inzicht in het telefoonverkeer. Een vorm van ‘dynamisch’ beheer dat snel inzicht biedt in mogelijkheden voor besparing of waar een alternatief gezocht moet worden.

>