Mobiele telefonie

Welke zakelijke abonnementsvorm past het beste bij uw bedrijf? Hoe weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor mobiele telefonie? Misschien heeft u een voorkeur voor een provider? Omdat er zoveel verschillende soorten mobiele abonnementen bestaan zoekt Cónect samen met u uit welk abonnement het beste bij uw bedrijf past.
Doordat wij nauw samenwerken met diverse providers en leveranciers is het voor ons mogelijk een passend plan op te stellen dat perfect aansluit op de communicatiebehoefte van uzelf en uw bedrijf.

Abonnementen voor mobiele telefonie zijn er in vele soorten en maten: met een belbundel of afrekenen per seconden, internetbundels van 250MB tot 10000MB, met een contractduur van één, twee of drie jaar, met of zonder buitenlandbundel. Juist omdat er zoveel keuze is vinden wij bij Cónect het belangrijk om u van een passend advies te voorzien. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende analyse en gesprek waarbij we de beste mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken.

Mobiele telefonie providers waarmee wij samenwerken zijn:

>