Vaste telefonie

Welkom in de cloud

Steeds meer bedrijven stappen over naar de cloud, ook voor hun telefonie. Zakelijk bellen via VoIP heeft dan ook veel voordelen. Cónect zorgt voor een hosted telefonie-oplossing waarmee u in één keer up to date bent en helemaal klaar voor toekomstige ontwikkelingen op telefoniegebied.

Kosten in de hand

Met hosted telefonie kunt u wel 40 tot 60 procent besparen op de kosten van uw belverkeer en abonnementskosten. Investeren in een kostbare telefooncentrale is niet meer nodig. Bovendien betaalt u bij cloud telefonie een vast bedrag per medewerker, per maand. U weet dus precies waar u aan toe bent.

Flexibel zakelijk bellen met VoIP

VoIP-bellen geeft u de flexibiliteit die u als ondernemer nodig heeft om snel in te spelen op kansen en uitdagingen. Het aantal aansluitingen is eenvoudig uit te breiden, en ook weer snel in te krimpen als het nodig is. De functionaliteiten zijn eenvoudig per medewerker in te stellen. Dat kunnen standaard belfuncties zijn, maar ook professionele receptioniste- of callcenter- functionaliteiten.

Toekomst-proof

Met cloud telefonie bent u klaar voor de digitale transformatie.
U beheert uw hele telefoonsysteem eenvoudig vanaf uw laptop of app, eventueel geïntegreerd met uw CRM-systeem. De benodigde hardware bestaat alleen nog uit losse telefoontoestellen en/of headsets. Dat kunnen trouwens ook draadloze headsets zijn, gewoon te bedienen vanaf laptop of mobiele app. Over flexibiliteit gesproken!

Bent u klaar voor de cloud?

Maak dan vandaag nog vrijblijvende een afspraak.